Ghidul pacientului pentru clinica online – CONSULTATII CU PLATA

Pentru a accesa serviciile clinicii online va trebui sa indeplinesti urmatorii pasi:

1. Vei completa formularul de solicitare a consultului online insotit de consimtamantul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR) ce se vor transmite automat pe mail catre noi.
  2. In termen de maximum 24 de ore vei fi contactat pentru a stabili programarea. ATENTIE! Vei fi contactat telefonic la numarul de telefon pe care il vei pune la dispozitie. Daca nu vei raspunde la doua apeluri consecutive, la intervale de jumatate de ora, solicitarea ta va fi considerata nula. Ia in calcul ca vei fi contactat in timpul programului de lucru al clinicii in care medicul solicitat de tine lucreaza.

  3. Se va stabili programarea

  4. Cu putin timp inaintea programarii, vei primi, datele de acces in clinica online (ID si cod acces) fie pe mail, fie prin SMS -in functie de cerintele tale.

  5. Te vei loga pentru initierea consultatiei, de pe orice dispozitiv (computer, tableta, telefon) care are conexiune stabila la internet, microfon si boxe functionale, precum si camera video functionala.

  6. In platforma de clinica online, vei fi directionat catre pagina “consultatii” unde vei vedea afisate consultul care urmeaza si istoricul consultatiilor online (daca exista).

  7. Vei achita consultul actual prin accesarea butonului “achita online”. Plata va fi efectuata cu un card bancar si va fi necesara introducerea datelor de pe card. Plata este intermediata de o platforma speciala de plati online si este important sa retii ca aceasta plata se desfasoara in conditii de maxima siguranta. De asemenea, retine faptul ca site-ul nu stocheaza datele cardului tau.

  8. Dupa efectuarea platii, vei intra in direct cu medicul.

  9. Clinica online iti ofera posibilitatea de a incarca documente pe care doresti sa le arati medicului tau, de a descarca documentele aferente consultului (scrisoare medicala etc.) sau de a sterge documente pe care le-ai incarcat. Meniul este usor de utilizat si este intuitiv.

  10. Pentru ca consultul sa se desfasoare video este necesar sa accesezi meniul “video” al platformei de clinica online. Consultul se porneste automat doar audio.

  Clinica online