Despre noi

Rețeaua Medicală Victoria este un furnizor de servicii medicale clinice și spitalicești proaspăt intrat pe piața serviciilor medicale din București. Rețeaua noastră cuprinde mai multe centre și un spital. Centrele medicale sunt situate în zone centrale ale Bucureștiului în proximitatea mijloacelor de transport în comun ceea ce facilitează accesul pacienților la serviciile noastre. În centrele noastre se pot găsi aproximativ toate specialitățile medicale și chirurgicale de care pacienții noștri pot avea nevoie.

Consultațiile se desfășoară într-o ambianță modernă și plăcută unde profesioniștii noștri în sănătate se focusează pe nevoile pacientului oferindu-i acestuia cele mai bune condiții pentru un act medical de calitate.

Spitalul Victoria situat în zona Pieței Victoriei, beneficiază de expertiza a nenumerate cadre medicale de renume, cu experiențe de succes în unele dintre cele mai bune centre de pregătire medicală din Europa și din lume.

Dotările excepționale cu tehnologie modernă, de ultimă oră, ale celor 3 săli de operații cât și ale celor 3 secții de spitalizare, continuă și de zi, fac ca intervențiile efectuate să se desfășoare în condiții de maximă siguranță și confort pentru toți pacienții noștri, indiferent de complexitatea cazului lor medical.