Ghid de conduita pentru pacientii nostri in perioada pandemiei:

In contextul actual al pandemiei cu noul Coronavirus Covid-19, dorim sa va precizam cateva aspecte importante:

  • Clinicile si spitalul nostru isi desfasoara in continuare activitatea, cu unele modificari ale fluxului obisnuit de lucru.
  • Pacientii nostri pot apela la servicii medicale atat prin prezentarea in cadrul clinicilor noastre cat si prin telemedicina (acest serviciu este disponibil inclusiv GRATUIT pentru pacientii ce il acceseaza in regimul asigurarilor de sanatate de stat – CASMB/OPSNAJ/Case de asigurari judetene)
  • Daca optati pentru consultatii si servicii medicale in locatiile noastre exista cateva reguli obligatorii ce trebuie respectate. 

In sensul celor exprimate mai sus, am implementat masuri de siguranta epidemiologica in conformitate cu indicatiile autoritatilor, intre care enumeram:

  • Toti pacientii care intra in spatiile clinicilor si spitalului nostru vor purta obligatoriu masca de protectie, in mod corect si vor pune botosii de unica folosinta pusi la dispozitie de clinica, inca de la intrarea in incinta
  • Igienizarea tegumentelor se va face cu solutiile puse la dispozitie de clinica inca de la intrare, de catre toti pacientii ce acceseaza clinicile si spitalul nostru.
  • Vizitele apartinatorilor pacientilor spitalizati sunt suspendate pe durata pandemiei
  • Mentinerea distantei prevazute de recomandarile autoritatilor intre pacientii prezenti in salile de asteptare, precum si intre pacienti si cadrele medicale/ personalul de suport, este obligatorie
  • Se va efectua triajul corespunzator al pacientilor ce implica obligativitatea masurarii temperaturii si completarii unui chestionar, inainte de admisia in clinici/spital.
  • Internarea in Spitalul Victoria presupune obligativitatea efectuarii unui test RT-PCR pentru Covid-19 in ziua internarii
  • Va precizam ca pe durata pandemiei, in clinicile si spitalul nostru vor putea accede doar pacientii, fara apartinatori, cu singurele exceptii fiind pacientii minori, pacientii cu probleme de mobilitate si pacientii care se afla in raspunderea unui reprezentat legal 

Ne pare rau daca aceste masuri pot parea neplacute, insa acestea sunt importante pentru siguranta dumneavoastra. Ne dorim ca pacientii nostri sa beneficienze de serviciile medicale oferite de Reteaua Medicala Victoria in conditii cat mai optime de siguranta epidemiologica si pentru indeplinirea acestui obiectiv avem nevoie de colaborarea fiecaruia dintre dumneavoastra. 

Pentru orice informatie suplimentara, operatorii nostri va stau la dispozitie, de luni pana vineri, in intervalul orar 07:00-21:00, la numarul de telefon 021 9232.