Asiguratori privati

Sanatatea ta este prioritatea noastra! 

Reteaua Medicala Victoria isi concentreaza eforturile pentru ca tu sa poti beneficia de servicii medicale, atunci cand ai nevoie, indiferent de modalitatea de accesare. 

In acest sens, intre optiunile de plata pentru serviciile medicale accesate in cadrul Retelei Medicale Victoria, intra si accesarea acestora prin intermediul asigurarilor private de sanatate. 

Ce este asigurarea privata de sanatate? 

Este o solutie financiara prin care majoritatea serviciilor medicale de care ai nevoie, se deconteaza de catre asiguratorul privat. 

Ce include o asigurare privata de sanatate?

Asigurarile private de sanatate sunt produse variate ce pot include majoritatea serviciilor medicale pe care Reteaua Medicala Victoria le ofera. Intre acestea intra: 

  • Consultatii si investigatii clinice
  • Analize medicale
  • Investigatii imagistice
  • Spitalizare si interventii chirurgicale

Cum poti accesa serviciile medicale prin intermediul unei asigurari private de sanatate?

Pentru a accesa serviciile noastre medicale prin intermediul asigurarii tale private de sanatate, este necesar ca asiguratorul tau sa fie unul dintre asiguratorii parteneri ai Retelei Medicale Victoria. Poti verifica lista de mai jos pentru informatii actualizate. 

Apoi, este necesar sa urmezi procedura stabilita de asiguratorul tau pentru a beneficia de serviciile medicale solicitate.